Στοίχημα | Κόντρα στον Άρη

Μια χαρά ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα του Eurocup.

Πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16» με αρκετές ομάδες να είναι αδιάφορες. Μία από αυτές είναι ο Άρης που έχει μείνει εκτός από την συνέχεια. Σήμερα παίζει με πολύ ανώτερη ομάδα από τον ίδιο και θεωρούμε ότι δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό. Η Ντόνετσκ επιβεβαίωσε τα όσα γράφαμε, δηλαδή ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα

και πολύ καλό προπονητή, με τη νίκη- θρίαμβο επί της Χίμκι πριν δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θέλει τη νίκη στο Αλεξάνδρειο απόψε για να κατακτήσει σίγουρα την πρώτη θέση (στην ισοβαθμία είναι πάνω από την Χίμκι) και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Οι παίκτες του Άρη κάνουν τις μισές προπονήσεις και από τις υπόλοιπες απέχουν λόγω των οφειλών. Επίσης είναι φανερά ντεφορμέ σχεδόν όλοι (εκτός πιθανότατα και ο τραυματίας Τσαλδάρης) και ο Αλεξανδρής εκτός από την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα (κινδυνέυει να μείνει και εκτός πλέι οφ στην Α1) δεν μπορεί να πάρει και κάποιον παίκτη, καθώς υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA. Το κλίμα είναι συνεπώς πολύ άσχημο, ο κόσμος θα αδιαφορήσει για ένα ματς χωρίς κίνητρο, οι παίκτες είναι απροπόνητοι και η ποιοτική διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Όλα αυτά μας οδηγούν στο διπλό και σε απλή νίκη και σε χάντικαπ.


Πρόταση
Άρης - Ντόνετσκ 2 (1.50)
Άρης (+4.5) - Ντόνετσκ 2 (1.90)


Περισσότερες προτάσεις για το μπάσκετ και ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα