ΓΑΛΛΙΑ | Ενδιαφέρον από NBA για Αζίνκα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα γήπεδα της Σλοβενίας ο Αλέξις Αζίνκα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ήδη δύο ομάδες από το NBA φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος σέντερ (2,15μ.) δείχνει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο Ευρωμπάσκετ και σύμφωνα με το "lequipe.fr" έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γιούτα Τζαζ και των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Παράλληλα, ο 25χρονος ενημέρωσε πως

στο συμβόλαιό του με την Στρασμπούργκ (στην οποία βρίσκεται από το 2011) περιλαμβάνει buy out για το NBA και το γεγονός αυτό μετατρέπει αυτομάτως ελκυστική την περίπτωσή του.

Σε 7 παιχνίδια στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ο Αζίνκα μετράει 10,7 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 1,4 τάπες μέσο όρο, σε 19,1 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 57,4% στα δίποντα.

Ο διεθνής άσος δεν είναι άγνωστος στο μαγικό πλανήτη. Επιλέχθηκε στο νούμερο 20 στο ντραφτ του 2008 από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, όπου αγωνίστηκε για μια διετία, ενώ την περίοδο 2010-2011 φόρεσε τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς και Ντάλας Μάβερικς.

Keywords
Τυχαία Θέματα