ΓΑΛΛΙΑ | Γιαννάκης: "Να κλείσει το McDonald's"

Ενα από τα βασικά πράγματα που προσέχει ένας αθλητής είναι η διατροφή του και γι' αυτό ο Παναγιώτης Γιαννάκης προέβαλε το αίτημα – φυσικά αστειευόμενος – να κλείσει το McDonald's , το οποίο βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο της Λιμόζ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραχώρησε συνέντευξη στην "L' equipe" και μίλησε για τους στόχους της Λιμόζ και την προετοιμασία της ομάδας.

Για το αν είχε ενδοιασμούς πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιμόζ: "Ναι είχα, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ μου τις διέλυσε. Μου έστειλε ένα e-mail που είχε τίτλο “Εχω ένα όνειρο” και μου εξηγούσε

ποιες είναι οι φιλοδοξίες του για την Λιμόζ, έτσι με έπεισε".

Για την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους: "Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα και επιπλέον να έχουμε έναν χαρακτήρα που να μας δίνει περισσότερες επιλογές κατά την διάρκεια του ματς. Θα έχουμε τα σκαμπανεβάσματά μας, αυτό είναι σίγουρο. Είμαι όμως υπομονετικός και όλα θα γίνουν βήμα – βήμα. Αν όλη την σεζόν έχουμε πάντα μέσα στο μυαλό μας που θέλουμε να φτάσουμε, τότε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είμαι ευχαριστημένος", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

|Σ' αυτή τη φάση που βρισκόμαστε αναλύουμε πολύ τα πράγματα. Οι παίκτες θέλουν περισσότερη δράση, αλλά εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι συνέχεια συγκεντρωμένοι στον στόχο της ομάδας. Για να το πετύχουν αυτό, ακόμα και η διατροφή τους παίζει ρόλο. Γι' αυτό καλό θα ήταν να κλείσουν τα McDonald's που υπάρχουν δίπλα στο γήπεδο (γέλια)".

Keywords
Τυχαία Θέματα