ΓΑΛΛΙΑ | "Τιμή μου να αγωνιστώ για τον Γιαννάκη"

Ο Βάσκο Εφθίμοφ κουβαλάει στην πλάτη του 35 χρόνια και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι... Ο "γερόλυκος" της Λιμόζ, έσταξε μέλι για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και δήλωσε ότι είναι τιμή του που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ελληνα προπονητή.

Ο Βάσκο Εφθίμοφ είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί με την Λιμόζ και μάλιστα παρότι αποκτήθηκε σχετικά αργά και δεν έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της ομάδας, θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς της πρεμιέρας εναντίον της

Ναντέρ, το Σάββατο.

"Όταν με ειδοποίησε ο μάνατζέρ μου ότι η Λιμόζ ενδιαφέρεται να με αποκτήσει, δεν δίστασα στιγμή. Η Λιμόζ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Γαλλία, με τεράστια ιστορία και είναι τιμή μου που ανήκω σ' αυτήν", δήλωσε αρχικά ο Βάσκο Εφθίμοφ.

Στην συνέχεια ο 37χρονος παίκτης ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για το νέο του προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη και απάντησε: "Δεν με φοβίζει ότι είναι σκληρός. Ξέρω ποιος είναι, τον γνωρίζω από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι και ο πατέρας μου (σ.σ. Ιλια Εφθίμοφ) έπαιζε αντίπαλός του. Ο κόουτς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Αυτός μαζί με τον Νίκο Γκάλη έφεραν την Ελλάδα στο επίπεδο που είναι. Είναι ένα τεράστιο όνομα τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ γι' αυτόν και ελπίζω να μάθω περισσότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα