ΕΛΛΑΔΑ | Μποντιρόγκα: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον Παναθηναϊκό"

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν ανάμεσα στους Σέρβους που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και τόνισε ότι η Αθήνα είναι η δεύτερη παρτίδα του και ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει στην χώρα μας.

Αθήνα είναι δεύτερη πατρίδα μου", δήλωσε αρχικά

ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στα ελληνικά και συνέχισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά για τους Σέρβους που έχουν δώσει κάτι στον ελληνικό αθλητισμό. Η Αθήνα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και είναι ξεχωριστό για μένα να γυρίζω εδώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοί του με αγαπούν και το έχουν αποδείξει αλλά και εγώ τους αγαπάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 1999 που όταν τα πάντα ήταν δύσκολα για το σερβικό λαό, οι Ελληνες ήταν δίπλα μας και μας συμπαραστάθηκαν όπως μπορούσαν. Είναι απίστευτο για μένα".

Τέλος ο Μποντιρόγκα άφησε ανοιχρό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα: "Ποτε δεν ξέρεις αν θα γυρίσω. Είμαι στη Σερβία με την οικογένειά μου και ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα