ΓΕΡΜΑΝΙΑ | Ντεμπούτο με νίκη για Καλαμπόκη!

Το ντεμπούτο του Γιάννη Καλαμπόκη αποδείχθηκε... γούρικο, καθώς η Αλμπα Βερολίνου επικράτησε με τα... χίλια ζόρια της Μπρεμενχάβεν με 83-82 και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και η Ουλμ συνέχισε τη φετινή της εντυπωσιακή πορεία.

Ο Ελληνας γκαρντ δεν πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο, αφού έμεινε στους 2 πόντους, ωστόσο η Αλμπα πήρε πολύ δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Μπρεμενχάβεν με 83-82, με τον ΝταΣον Γουντ (15π.) να είναι το πρώτο "βιολί" για τους νικητές, με τους Σάφαρτζικ και Σιμόνοβιτς να ακολουθούν σε σκοράρισμα με 14 πόντους έκαστος.

Ασταμάτητος ήταν ο Τέρελ Εβερετ για τους ηττημένους, που παραλίγο να "εκτελέσει" τους Βερονιζέζους με 25 πόντους, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η Ουλμ μοιάζει ασταμάτητη, αφού δεν συνάντησε μεγάλη αντίσταση από την Μπραουνσβάιγκ, της οποίας και επιβλήθηκε στο ρελαντί με 81-72 εντός έδρας και παρέμεινε μόνη δεύτερη στην βαθμολογία. Ο Αϊζάια Σουάν δεν... κρατιόταν και έκανε σμπαράλια την άμυνα της Μπραουνσβάιγκ με τους 26 πόντους που σημείωσε. Οι Κάιλ Βίζερ (14π.) και Ιμάνουελ ΜακΕλρόι (13π.) ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν για τους ηττημένους, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους.

Στα ματς της "ουράς" για την κούρσα της παραμονής, Μπαϊρόιτ και Γκίσεν 46ερς "βύθισαν" ακόμη περισσότερο τις Γκέτινγκεν και Λούντβιγκσμπουργκ αντίστοιχα, ενώ παράλληλα έκαναν σημαντικό βήμα για την σωτηρία τους.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Τούμπιγκεν - Χάγκεν 90-80
Γκλισεν 46ερς - Λούντβιγκσμπουργκ 63-61
Αλμπα Βερολίνου - Μπρεμενχάβεν 83-82
Τρίερ - Ολντεμπουργκ 82-73
Γκέτινγκεν - Μπαϊρόιτ 82-91
Ουλμ - Μπραουνσβάιγκ 81-72

Keywords
Τυχαία Θέματα