ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | Αλλαγή φιλοσοφίας

Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τους Ικάρους Σερρών να πρωταγωνιστούν, σπαταλώντας πολλά χρήματα, μέρος εκ των οποίων ήταν περιττά. Οι Μακεδόνες αλλάζουν πλέον ρώτα και ετοιμάζονται να μπουν σε μια μεταβατική περίοδο, εκ διαμέτρου αντίθετη της προτεραίας. Το μπάτζετ μειώθηκε ακόμη περισσότερο φέτος, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.

Η διοίκηση έχρισε προπονητή των Ικάρων το νέο και φιλόδοξο, Νίκο Οικονόμου, και μαζί θα επιχειρήσουν τη δημιουργία της νέας ομάδας, που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά στην Α2. Τα φιλικά ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα σίγουρα δεν εντυπωσίασαν τους

περισσότερους. Ωστόσο, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς.

Ο Φίλιππος Συμεωνίδης ήταν ο μοναδικός που... ξέφυγε από την πόρτα της εξόδου, παραμένοντας στην ομάδα μαζί με κάποιους νεαρούς αθλητές από την ευρύτερη περιοχή, ενώ αποχώρησαν οι: Μάρκο Μιλίσεβιτς, Διονύσης Καπινιάρης (Ψυχικό), Γιώργος Κουκάς (Εθνικός), Σταύρος Ιωσηφίδης, Κώστας Τότσιος (Καβάλα), Χάρης Βοϊβατόπουλος (Ελευθερούπολη), Κώστας Πεχλιβάνης, Γιάννης Λαφτσής (Ελευθερούπολη), Άρης Νικολούδης.

Στα μεταγραφικά, έγιναν καλές κινήσεις, με παίκτες που διαθέτουν προοπτική, αν και παραμένει άγνωστο το πώς θα ανταποκριθούν σε πιο ηγετικούς ρόλους. Ο Τάσος Δήμας, ο Σάκης Κουτίνας, ο Νίκος Μποχωρίδης, ο Γιάννης Σταμπουλής, ο Αργυρης Σιώπης, ο Αποστόλης Ναούμης, ο Γκιόργκι Κίντερ και ο Τάσος Μαυροκεφαλίδης "γέμισαν" το ρόστερ, ενώ την ύστατη ώρα ήρθε η μεταγραφική βόμβα με την αόκτηση του Χρήστου Λυμπερόπουλου.

Ρόστερ
Παντελής Γεωργιανός 22 1μ84 πλέι μέικερ
Στέλιος Χορτομάρης 18 1,80 πλέι μέικερ
Χρήστος Λυμπερόπουλος 25 1μ83 "κόμπο" γκαρντ
Νίκος Μποχωρίδης 24 1μ87 σούτινγκ γκαρντ
Ηλίας Τράκας 22 1,84 σούτινγκ γκαρντ
Τάσος Δήμας 25 1μ95 γκαρντ / φόργουορντ
Σάκης Κουτίνας 26 1μ95 γκαρντ / φόργουορντ
Αποστόλης Ναούμης 20 1,96 γκαρντ / φόργουορντ
Πέτρος Γρίψιος 21 2μ00 σμολ / πάουερ φόργουορντ
Φίλιππος Συμεωνίδης 33 2μ05 πάουερ φόργουορντ / σέντερ
Αργύρης Σιώπης 21 2,02 πάουερ φόργουορντ
Γιάννης Σταμπουλής 23 2μ00 πάουερ φόργουορντ
Γιώργος Παπαδόπουλος 19 1,98 σέντερ
Γκιόργκι Κίντερ 25 2μ12 σέντερ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Νίκος Οικονόμου

Keywords
Τυχαία Θέματα