ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Λυκογιάννης: «Έμφαση στην άμυνα»

Λίγο πριν την κρίσιμη μάχη κόντρα στον Ηλυσιακό ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για τις δυσκολίες της εν λόγω αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στα όπλα που θα έχει η ομάδα του, με πρώτο και καλύτερο την άμυνα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο και τον ίδιο απολογισμό νικών ως τώρα στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει πρώτα απ' όλα να δώσουμε έμφαση στην άμυνα μας

και μέσα από αυτή να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Έχουμε μια σημαντική απουσία του Νίκου (σ.σ. Παπανικολόπουλου), αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη, όπως και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/12, 16:00).

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ιβάν Άσκα λέγοντας. «Είναι το δεύτερο ματς τη φετινή σεζόν με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε δώσει για το Κύπελλο. Αλλάξανε πολλά πρόσωπα στην ομάδα μας από τότε και στον αγώνα του Σαββάτου θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς μας έχει τονίσει ότι τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα