ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Ο "Γκάγκα" αλλάζει τις ισορροπίες

Το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" που σχεδιάζει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο Ίκαρος έλαβε "σάρκα και οστοα", καθώς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι πλέον με κάθε επισημότητα κάτοικος Χαλκίδας.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε εισηγηθεί την παραμονή του, λόγω του προβλήματος στη θέση του οργανωτή που είχε διαγνώσει και η διοίκηση κατάφερε με υπομονή και επιμονή να αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα πλέι μέικερ.

Τι θα περιμένουν οι άνθρωποι του Ικάρου από τον "Γκάγκα"; Τι άλλο από το να καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες και να ανεβάσει την ομάδα ένα επίπεδο. Η ποιότητα του Γκόβενς δεν μπορεί

να αμφισβητηθεί, όμως η ομάδα χρειαζόταν πλέι μέικερ, κι όχι "κόμπο" γκαρντ με εκτελεστικές αρετές.

Έτσι, λοιπόν, ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε στο ρόστερ, αλλά θα αξιοποιείται στο "2", ανοίγοντας χώρο στο "1" για τον Γκαγκαλούδη που θα προσπαθήσει να βάλει το παιχνίδι του Ικάρου σε τάξη και να αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί τους συμπαίκτες του, χωρίς να αμελεί τα εκτελεστικά του καθήκοντα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε το "deal"... Οι Ευβοιώτες κινήθηκαν έξυπνα και πέτυχαν κάτι που πριν από λίγο καιρό έδειχνε αδύνατο. Να τον επαναπατρίσουν, μετά από την φοβερή παρένθεση που είχε στην Τυνησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα