ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Διαμαρτυρία σε ΕΣΚΑΝΑ-ΚΕΔ από Ίκαρο

Ο Ίκαρος Καλλιθέας είχε ζητήσει αρχικά προφορικά και έπειτα γραπτά την εξαίρεση των διαιτητών Μελή και Στεργίου από τους τελικούς με τον ΑΟΝΑ για την πρώτη κατηγορία του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, ωστόσο ο πρώτος ρέφερι ορίστηκε να διαιτητεύσει ξανά και αυτό εξόργισε τη διοίκηση της ομάδας, που με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της προς ΕΣΚΑΝΑ και ΚΕΔ.

Η

ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ο Πρόεδρος του και το Διοικητικό του Συμβούλιο, εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για τα δρώμενα στην Επιτροπή ορισμού διαιτησίας της ΕΣΚΑΝΑ-ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο ΙΚΑΡΟΣ δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται για διαιτητές, όπως και έχει αποδείξει περίτρανα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, που ποτέ δεν εξέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας .

Όμως γνωρίζοντας την σχέση του διαιτητή ΜΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ με τον ΑΟΝΑ και τον προπονητή του, έχοντας δύο διαιτησίες στην κανονική περίοδο, στο παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, 100-0, και που σε αυτούς τους αγώνες δεν εξέδωσε διαμαρτυρία, ζήτησε προφορικά αρχικά και γραπτώς μετά την εξαίρεση των διαιτητών ΜΕΛΗ και ΣΤΕΡΓΙΟΥ από τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Όμως προ μεγάλη μας έκπληξη, μεταξύ πολλών αξιολογημένων διαιτητών της ΕΣΚΑΝΑ, τοποθετήθηκε και πάλι ο διαιτητής ΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον ορισμό του.

Πρέπει όλοι να δείχνουμε ευαισθησία, πρωτίστως για τα παιδικά και εφηβικά Πρωταθλήματα, ούτως ώστε οι καλύτεροι να επιβραβεύονται διότι έχουμε να κάνουμε με την καλλιέργεια, την μυθοπλασία και την διδαχή παιδικών ψυχών καθώς και έναν ελάχιστο σεβασμό προς ομάδες που έχουν να επιδείξουν τεράστιο έργο στα τμήματα υποδομής".

Keywords
Τυχαία Θέματα