ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Είμαι ευλογημένος..." (video)

Ο Στεφάν Λάσμε αγωνίζεται φέτος για τρίτη φορά στην Ευρωλίγκα και μέχρι στιγμής μετράει ισάριθμες συμμετοχές σε πλέι οφ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ εξήγησε πως νιώθει ιδιαίτερα ευλογημένος που έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Παρτιζάν Βελιγραδίου, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και τώρα ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας για τους "πράσινους" πως είναι μια νεανική ομάδα με σκληρούς παίκτες.

"Πρώτα απ' όλα, είμαι ευλογημένος που έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Απ' την πρώτη χρονιά μου με τον

κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ. Παρτιζάν). Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, έκανε θαυμάσια δουλειά με μία νεανική ομάδα εκείνη την εποχή", δήλωσε αρχικά στην τηλεόραση της Ευρωλίγκα ο 30χρονος άσος από την Γκαμπόν και συνέχισε:

"Όταν ήμουν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είχαμε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ο κόσμος περίμενε από εμάς να τα καταφέρουμε (σ.σ. πρόκριση στο Final Four), αλλά εύχομαι να είχαμε πάει λίγο ψηλότερα (σ.σ. απ' τα playoffs). Φέτος, ο Παναθηναϊκός προφανώς είναι μία καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά. Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο πράγμα στην καριέρα μου: Είμαι ευλογημένος να έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες!".

Keywords
Τυχαία Θέματα