ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Ελληνιάδης: «Κάθε χρόνο ένα βήμα πιο ψηλά»

Ο Σταύρος Ελληνιαδής μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας της Α1 έκανε τον απολογισμό των ως τώρα πεπραγμένων για τον Ικαρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

«Διανύουμε μια θετική σεζόν, μόνο που ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς υπάρχει ο στόχος της έκτης θέσης και στη συνέχεια να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα πλέι-οφ. Από την στιγμή που η ομάδα προκρίθηκε στα πλέι-οφ, υπάρχει ικανοποίηση γιατί ο Ίκαρος κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα πιο ψηλά. Κάτι που πρέπει

να πιστωθεί στον Δημήτρη Αγγελόπουλο και ελπίζω πως θα είναι κάτι που θα τον κάνει να μην εγκαταλείψει πλήρως την ομάδα. Ακόμα και ως απλός φίλος του συλλόγου, για μας είναι πολύ σημαντική η παρουσία του, διότι ο Ίκαρος είναι ένα προσωπικό του δημιούργημα και τέτοιοι άνθρωποι πρέπει πάση θυσία να μένουν στον χώρο», σχολίασε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου ενώ αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα της ομάδας τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία συνεχών συζητήσεων που ελπίζουμε ότι θα έχουν θετική κατάληξη. Ο Ίκαρος χάρη στη συνετή διαχείριση του κύριου Αγγελόπουλου δεν έχει χρέη και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για οποιαδήποτε επιχείρηση στην παρούσα εποχή. Επίσης σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα έχει δημιουργήσει μια καλή βάση. Απλά πρέπει να τονίσω και πάλι πως παρά το θετικό της πρόσημο, η σεζόν δεν έχει τελειώσει και πρέπει να αγωνισθούμε με την ίδια συγκέντρωση στις εναπομείνασες αναμετρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα