ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Το καλύτερο αντίο...

Ο Ίκαρος επικράτησε του Αμαρουσίου με 79-104 κι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κορυφαίοι του Ικάρου που δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Μαρούσι, το οποίο αποχαιρέτησε κι επίσημα την Α1, ήταν ο Γάιος Σκορδίλης (19π.) και ο Βαγγέλης Καράμπουλας (17π.). Για τους γηπεδούχους διακρίθηκε ο Πρόδρομος Νικολαΐδης (28π.).

Η ομάδα της Καλλιθέας έχοντας για "όπλα" την καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση δεν δυσκολεύτηκε να μπει από το ξεκίνημα σε θέση οδηγού. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτούπολου έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο

στο +16 (9-25) ενώ στην δεύτερη περίοδο άρχισε να φλερτάρει με το +20. Ο Ίκαρος μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια με μία διαφορά ασφαλείας 22 πόντων (27-49).

Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου. Η σοβαρότητα που συνέχισε να δείχνει ο Ίκαρος σε συνδυασμό με την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, αρκούσε για να φτάσουν οι φιλοξενούμενοι εύκολα στη νίκη. Ο Ίκαρος μάλιστα, με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Ρόμελ Μπεκ σχεδόν ένα λεπτό πριν από το τέλος "έσπασε" το φράγμα των 100 πόντων.

Δεκάλεπτα: 9-25, 27-49,58-80, 79-104

Keywords
Τυχαία Θέματα