ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Καταγγελία για το Παιδικό

Σφοδρή επίθεση προς τον διαιτητή Μέλη εξαπέλυσε η διοίκηση του Ικάρου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, κατηγορώντας τον για διαιτησίες που διακωμωδούν το άθλημα, ενώ παράλληλα προέτρεψε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννη Παλλάτο, να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Μετά τον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με τον ΑΟΝΑ, η ομάδα της Καλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τον κύριο Παλλάτο.

Ο Ίκαρος επικράτησε με 77-68 του ΑΟΝΑ

στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, αλλά μετά τον αγώνα το Δ.Σ. του συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Παλλάτο, σας εμπιστεύομαστε, βάλτε το μαχαίρι βαθιά στην αλητεία κάποιων ανθρώπων. Δεν είναι δυνατόν, στους τέσσερις αγώνες με τον ΑΟΝΑ ενώ έχουμε ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, να τοποθετείται και στους τέσσερις ο διαιτητής Μέλης. Με διαιτησίες που διακωμωδούν το άθλημα.

Είχαμε ζητήσει και την παρέμβαση της ΚΕΔ, διότι γνωρίζαμε τι θα συμβεί. Όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Μετά το τέλος του ματς, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Δ. Αγγελόπουλος τον πλησίασε και του είπε επί λέξη, μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν την κουβέντα του.

«Θυμήσου την 16η Απριλίου. Θα με παρακαλάς στα γόνατα να σε συγχωρέσω». Δείτε τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα και θα καταλάβετε πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα