Ιλιασόβα: "Νιώθω υπέροχα!"

Έκανε ρεκόρ καριέρας στο "μαγικό κόσμο", βοηθώντας τους Μπακς να περάσουν από το Νιου Τζέσεϊ με 92-85 και ταυτόχρονα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις σερί ήττες... Ο λόγος για τον Ερσάν Ιλιασόβα ο οποίος ήταν ασυγκράτητος, καθαρίζοντας τα πάντα στους... αιθέρες.

"Νιώθω υπέροχα, όχι μόνο για την προσωπική μου απόδοση, αλλά για όλη την ομάδα", σχολίασε ο 24χρονος άσος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Νετς.

Ο Τούρκος φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση

σε άμυνα και επίθεση, καθώς σε 36 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 29 πόντους, μάζεψε 13 επιθετικά και 12 αμυντικά ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης ένα κλέψιμο και μία τάπα, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή του στο NBA. Ωστόσο, ο σούπερ σταρ των "ελαφιών" προτίμησε να σταθεί στη σημασία της νίκης...

"Ήταν μια υπέροχη, τεράστια νίκη για εμάς. Ειδικά από τη στιγμή που είχαμε χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Παίξαμε πολύ καλύτερα ως ομάδα. Μοιράζαμε σωστά την μπάλα και όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να φτάσουμε τελικά στη νίκη".

"Έκανε υπέροχο παιχνίδι, αλλά είναι κρίμα που δεν κατάφερε να σημειώσει 30 πόντους και 30 ριμπάουντ", δήλωσε ο Μπράντον Τζένινγκς για τα κατορθώματα του Ιλιασόβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα