ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Καυκής: "Ευκολη απόφαση η παραμονή μου"

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφασή του να παραμείνει στον Ηλυσιακό ο Παναγιώτης Καυκής μιλώντας στην "SportDay" ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα σεζόν από την ομάδα του Ηλυσιακού.

"Από τη στιγμή που είμαι και κάτοικος Ιλισίων, ήταν ένας ακόμη λόγος να πω πιο εύκολα το "ναι" στην ομάδα. Τα οικονομικά θα είναι λιγότερα από την περσινή χρονιά, αλλά με έπεισε η διοίκηση και ο κύριος Γαμπιεράκης προσωπικά για τον προγραμματισμό και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα. Ηταν μια πολύ εύκολη απόφαση"

είπε αρχικά ο Καυκής και στην συνέχεια συμπλήρωσε:"Δεν με ανησύχησε καθόλου, δεν αγχώθηκα καν. Ημουν σίγουρος ότι θα παραμείνει ο πρόεδρος. Την "πονάει" την ομάδα, δεν θα την άφηνε στον καθένα. Ξέρω τα δεδομένα και τα προβλήματα που έχει ο Ηλυσιακός, αλλά ξέρω επίσης ότι βρίσκονται στη διοίκηση άνθρωποι ικανοί για να παλέψουν. Ολα θα πάνε καλά".

Για το τι να περιμένουμε από τον Ηλυσιακό της νέας περιόδου, ο Καυκής επεσήμανε: "Ακόμα δεν έχει φτιαχτεί η ομάδα. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι πως με τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο δεν θα παρατήσουμε κανένα παιχνίδι. Σίγουρα θα είμαστε μαχητικοί, θα παίζουμε σκληρή άμυνα και θα παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ομάδα'.

Keywords
Τυχαία Θέματα