ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία..."

Ο Γιώργος Ζευγώλης είδε την ομάδα να "έχει" το ματς στην Πυλαία αλλά στο τέλος τον ΠΑΟΚ να... του παίρνει την "μπουκιά" από το στόμα.

Οι δηλώσεις:

"Νομίζω χάσαμε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λάζαρος είναι μεγάλος στυλοβάτης, είναι ο πλέι μέικερ κοντά στο καλάθι. Παλέψαμε στην άμυνα, ελέγξαμε τον Χαραλαμπίδη αλλά μετά ο ΠΑΟΚ λειτούργησε Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Χάσαμε όπως με τον Πανιώνιο. Παλεύουμε για μια νίκη στα επόμενα

ματς. Η ουσία είναι ότι έγινε μια προσπάθεια από την ομάδα, από την άλλη όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μια νίκη. Συγχαρητήρια στο κόουτς, τον εκτιμώ σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Εχουμε ένα θεμα με τον πλέι μέικερ που παίρνει καποιες προσπάθειες, γενικά έχουμε χάσει τον έλεγχο του παιχνίδιού μας όπως στο προηγούμενο ματς. Μας βοήθησε η παρουσία του Χατζή και η απουσία του Λάζαρου στο παιχνίδι. Στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ μέτριοι», είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά των παικτών ο Μιχάλης Παραυιός δήλωσε: "Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, αυτός είναι ο λόγος που ηττηθήκαμε. Σε ένα κρίσιμο σημείο χάσαμε και τις βολές. Μετά ο αγώνας πήγε στον πόντο, εκεί έπαιξε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και πήρε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα