ΙΣΠΑΝΙΑ | Ισοφάρισε η Σαραγόσα μετά από τρεις παρατάσεις!!!

Μετά από τρεις παρατάσεις τελείωσε ο αγώνας ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Βαλένθια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 122-120, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1. Πέρασε η Ρεάλ με 2-0 την Ομπραντόριο ενώ η Γκραν Κανάρια ισοφάρισε την Κάχα Λαμποράλ κερδίζοντάς την στην παράταση με 83-78.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Σαραγόσα να κλείνει το ημίχρονο με ένα πόντο μπροστά (43-42). Στο τρίτο δεκάλεπτο η Βαλένθια ήταν καλύτερη και πήρε αέρα 9 πόντων (60-69). Ακριβώς το αντίθετο συνέβη στην τέταρτη και τελευταία

περίοδο κατά την οποία η Σαραγόσα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να οδηγήσει το ματς στην παράταση (καν.διάρκεια, 90-90).

Η πρώτη και η δεύτερη παράταση είχαν ακριβώς την ίδια εικόνα με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ αλλά στο τέλος καμία να μην καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ και κατά συνέπεια το ροζ φύλλο αγώνα.Κάτι τέτοιο συνέβη στην τρίτη παράταση με τον Ντάμιαν Ρούντεζ να πετυχαίνει το τελευταίο καλάθι για την ομάδα του, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 122-120. Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους ο Μάικλ Ρολ με 19 πόντους ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Τζάστιν Ντόελμαν με 29 πόντους.

Ο νικητής ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Βαλένθια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ρεάλ που έκανε το 2-0 και προκρίθηκε εις βάρος της Ομπραντόριο με σκορ 58-74.Σε εκπληκτική ημέρα ήταν ο Τζέσει Κάρολ που πέτυχε 25 πόντους 5/6 τρίποντα, έχοντας 83% ποσοστό ευστοχίας έξω από την γραμμή των 6,75. Η Ρεάλ με τη νίκη αυτή γίνετε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το 1-1 έκανε και η Γκραν Κανάρια με την νίκη που πέτυχε επί της Κάχα Λαμποράλ στην παράταση με 83-78. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Γκραν Κανάρια ήταν πιο ψύχραιμη και κράτησε το προβάδισμα που πήρε από το ξεκίνημα της παράτασης. Ο Ραιαν Τούλσον ήταν καταλυτικός για τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας 17 πόντους, ενώ ο Αντρές Νοτσιόνι πέτυχε 13 πόντους οι οποίοι δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα