ΙΣΠΑΝΙΑ | Πολυτιμότερος της ACB ο Μίροτιτς!

Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές και όπως αποδείχθηκε ικανές να τον αναδείξουν σε MVP της κανονικής διάρκειας της ACB! Ο λόγος για τον Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου!

Ο ταλαντούχος φόργουορντ-σέντερ της Ρεάλ ήταν εκ των ηγετών της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, με τον τεχνικό των Μαδριλένων αν μη τι άλλο να... τρίβει τα χέρια του με τη φετινή παρουσία του Μαυροβούνιου με ισπανικό διαβατήριο άσου! Ο Μίροτιτς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 12,6 πόντους

και 5,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και κέρδισε την προτίμηση στην ψηφοφορία που πήραν μέρος παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και δημοσιογράφοι, που τον ανέδειξαν σε MVP.

Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο εξαιρετικός Τζάστιν Ντόελμαν της Βαλένθια, τρίτος ο Νάτσο Μάρτιν της Βαγιαδολίδ και μόλις τέταρτος ο Αντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, στη σχετική λίστα υπήρχε και ελληνικό "χρώμα" αφού ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν έβδομος στην προτίμηση των ψηφορόφων για τον πολυτιμότερο της κανονικής διάρκειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα