ΙΤΑΛΙΑ | Σμιθ: "Προτεραιότητά μου η παραμονή!"

Ο Αντρέ Σμιθ αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της φετινής Lega A με τα χρώματα της Καζέρτα και πολλοί θα είναι εκείνοι που θα "σφάζονται" για να αποσπάσουν την υπογραφή του! Παρ' όλα αυτά, λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Αμερικάνος "μπόμπερ" αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να φοράει και του χρόνου την ίδια φανέλα!

Το προσεχές καλοκαίρι πιθανότατα πολλοί θα είναι οι μνηστήρες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του και όχι άδικα. Ο πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος (18,4π. μ.ο.), Αντρέ Σμιθ, πραγματοποίησε

σπουδαία σεζόν με την Καζέρτα και με τις φετινές του εμφανίσεις είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι θα έχει να εξετάσει αρκετές προτάσεις... Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται πως βρήκε την "Ιθάκη" του στην Καζέρτα και σε ιταλικό Μέσο τόνισε ότι θα ήθελε πολύ να βρίσκεται εκεί και του χρόνου!

"Στην Καζέρτα συνάντησα έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο βασικός στόχος μας ήταν να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και τα καταφέραμε. Η κανονική περίοδος μόλις έφτασε στο τέλος της και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι απόλαυσα πολύ αυτή τη σεζόν αγωνιζόμενος στην Καζέρτα. Οι οπαδοί είναι φοβεροί και με υποστήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το να παραμείνω στην Καζέρτα είναι μία απ' τις βασικές μου προτεραιότητες αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα