Euro 2012: Ένας μήνας πριν την έναρξη

12:02 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ένας μήνας ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα πριν την έναρξη της γιορτής του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, ωστόσο το πολιτικό θρίλερ καλά κρατεί!

Μόλις 30 μέρες πριν την έναρξη του Euro, με τον αγώνα Πολωνία-Ελλάδα, το πολιτικό σκηνικό στην Ουκρανία θυμίζει… θρίλερ, καθώς η απεργία πείνας της πρώην πρωθυπουργού, Γιούλια Τιμοσένκο, απειλεί να τινάξει την διοργάνωση στον… αέρα!

Πολλές χώρες απειλούν με μποϊκοτάζ, αν δεν απελευθερωθεί άμεσα

η Τιμοσένκο, την ίδια ώρα που ακόμη και οι συνδιοργανωτές Πολωνοί, κάνουν επιθέσεις κατά της ουκρανικής πολιτικής ηγεσίας σχετικά με τις συνθήκες κράτησης της πρώην πρωθυπουργού!

Μάλιστα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, πως η Ισπανία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση, ζητώντας από την UEFA να διοργανώσει εκείνη το EURO, ωστόσο κάτι τέτοιο απορρίφθηκε.

Αγωνιστικά, μόλις τέσσερις χώρες έχουν ανακοινώσει τις προεπιλογές τους για την διοργάνωση (Πολωνία, Τσεχία, Γερμανία και Ιρλανδία), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κλήσεις σε συγκεκριμένες Εθνικές, όπως σε αυτές της Ιταλίας και της Ισπανίας, ελέω Κασάνο και Ραούλ αντίστοιχα!

Τέλος, να σημειώσουμε πως ακόμη και πριν την τελική ευθεία υπήρχαν… γκρίνιες από την UEFA για το κατά πόσο θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις, ωστόσο με την μέχρι τώρα εικόνα που δείχνει η Πολωνία και η Ουκρανία, θα είναι όλα τα γήπεδα στην εντέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα