ΙΤΑΛΙΑ | Τέλος ο Φινέλι από Βίρτους, το "τιμόνι" στον Μπέκι

Παρελθόν αποτελεί ο Αλεξ Φινέλι από την τεχνική ηγεσία της Βίρτους Μπολόνια, μετά και την τελευταία ήττα της ομάδας από την Μπιέλα, ωστόσο ο πάγκος δεν θα μείνει για πολύ "ορφανός", μιας και ο Λούκα Μπέκι είναι έτοιμος να... πιάσει δουλειά! Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις απόκτησης και ενός γκαρντ...

Οι ιθύνοντες της Βίρτους πήραν... πολύ βαριά την ήττα από την Μπιέλα και αποφάσισαν

να δώσουν τέλος στη συνεργασία τους με τον Φινέλι. Ωστόσο, είχαν... έτοιμο την αντικαταστάτη του και δεν είναι άλλος από τον Λούκα Μπέκι!

Οπως αποκάλυψε στην "Corriere di Bologna" ο Κλαούντιο Σαμπατίνι, ο Μπέκι θα είναι ο επόμενος τεχνικός των Μπολονέζων! Μάλιστα, ο 43χρονος τεχνικός έκανε όνομα στην Μπιέλα, η οποία με τη νίκη της επί της Βίρτους ουσιαστικά... έδιωξε τον Φινέλι και έτσι ο Μπέκι βγήκε από την... ανεργία!

Κινητικότητα υπάρχει βέβαια και στα μεταγραφικά, καθώς η Βίρτους Μπολόνια έχει ρίξει τα "δίχτυα" της για την απόκτηση ενός πόιντ γκαρντ, με το όνομα του Κέρτις Τζέρελς -ο οποίος μόλις πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε απ' την Μπεσίκτας- να ξεχωρίζει, ενώ ψηλά στη λίστα βείσκονται επίσης οι Κάρλος Καμπέθας και Τζέικομπ Πουλέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα