ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | Τάμπακ: "Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός"

Η Κάχα Λαμποράλ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (27/12) και αυτό που ζήτησε ο Ζαν Τάμπακ από τους παίκτες του είναι να μην επικεντρώσουν την άμυνά τους πάνω στον Βασίλη Σπανούλη και δεχθούν έτσι πόντους από κάποιον άλλο "ερυθρόλευκο"

"Εχω μεγάλο σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους μας και βεβαίως στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επτά νίκες σερί και οι δύο ήταν εναντίον μας", είπε αρχικά ο προπονητής

της Κάχα Λαμποράλ και συνέχισε: "Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει πολύ, αλλά δεν πρόσεξα αν έχουν κάποιο ειδικό κίνητρο για το ματς. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αγώνα, από εκείνους για τους οποίους οι παίκτες προπονούνται όλη την σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα και δεν μιλάω μόνο για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, Δεν θέλω να παίξουμε μαγική άμυνα πάνω σε έναν παίκτη και να πληγωθούμε από κάποιον άλλο".

"Το κλειδί είναι να κάνουμε λιγότερα λάθη, πάνω στα πράγματα στα οποία προπονούμαστε κάθε μέρα», δήλωσε στο τέλος αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να προχωρήσει παρακάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα