Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: "Στη μέρα του ο ΑΓΟΡ νικάει οποιονδήποτε"

Το εγκώμιο του ΑΓΟΡ και τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται έπλεξε ο Νέναντ Μάρκοβιτς -εν όψει της "μάχης" του ΚΑΟΔ με τους Ρεθυμνιώτες (20/4, 16.00)- και ξεκαθάρισε ότι οι Δραμινοί θα πρέπει να πάρουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία.

"Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο μιας και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το Ρέθυμνο παίζει ένα πολύ επιθετικό μπάσκετ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι μια ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει

οποιοδήποτε αντίπαλο. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά γιατί αν αδρανήσουμε έστω και για λίγο το Ρέθυμνο έχει τους παίκτες που θα το εκμεταλλευθούν και θα σε «σκοτώσουν». Στόχος είναι η νίκη που θα μας δώσει την παραμονή και μαθηματικά".

Από πλευράς παικτών, ο Σταμάτης Μπένας τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει θεαματικό μπάσκετ και τα δύο τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στην άμυνα μια και το Ρέθυμνο επιτίθεται με ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ με πολλά σουτ από την περιφέρεια. Αυτό βέβαια μπορεί και το κάνει γιατί έχει και τους κατάλληλους παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Εμείς με την βοήθεια και του κόσμου μας που ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα