Όταν ο Παναθηναϊκός μηδενιζόταν, ο Γόντικας και η τριανδρία την κοπάναγαν…

Όταν ο Γόντικας άκουγε τις οδηγίες του Τσιρώνη και στη συνέχεια παραιτούνταν -μαζί με την «τριανδία»- την ΠΑΕ, βυθίζοντας στο χάος τον Παναθηναϊκό...
Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr, με αφορμή όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, ανασκαλίζει την περίοδο του περσινού ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΟΣΦΠ, τις... οδηγίες του Τσιρώνη προς τον Γόντικα, τη διακοπή
του ματς από τον Κάκο και όσα -συμπτωματικά- ακολούθησαν στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Παρακολουθώντας τη μάχη της ΑΕΚ, σε όλα τα επίπεδα, για να γλιτώσει η ομάδα τον μηδενισμό – υποβιβασμό, μου ήρθε στο μυαλό η στάση της διοίκησης Γόντικα, πέρσι, όταν οι «πράσινοι» βρέθηκαν σε μια ανάλογη κατάσταση.

Τότε το Tριφύλλι έχανε το Πρωτάθλημα και έπεφτε σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό…

Σας θυμίζω τι έκανε η διοίκηση Γόντικα:

Κατά την διάρκεια των συμβάντων ο Γόντικας άκουγε με… προσοχή τις οδηγίες του υπεύθυνου ασφαλείας του Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη, δίχως να κάνει καμία παρέμβαση.Η διοίκηση Γόντικα δεν επιχείρησε να πείσει τον διαιτητή Τάσο Κάκο να συνεχιστεί και ολοκληρωθεί το ματς, έτσι ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα!Από το ίδιο βράδυ της αναμέτρησης κυκλοφόρησαν σενάρια παραίτησης της διοίκησης, εγκαταλείποντας την ΠΑΕ και την ομάδα στην τύχη της!Μέσα στην εβδομάδα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ, με τους Τζήμα, Λουμίδη και Χατζηνικολάου –συμπτωματικά όλοι της… πτέρυγας Βαρδινογιάννη – να παραιτούνται και να ρίχνουν τη διοίκηση! Θυμίζουμε ότι εξ’ αιτίας της απόφασης του μεγαλομετόχου το διοικητικό σχήμα, ούτως ή άλλως ήταν «κολοβό», 13 αντί για 20 μέλη και με την παραίτηση των τριών έπαψε να έχει και λόγο ύπαρξης!Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας, ενώ γνώριζε τις προθέσεις των τριών δεν έκανε τίποτα να τους αποτρέψει, ούτε ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να τους αντικαταστήσει!Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας ενώ γνώριζε τους κινδύνους της… πτώσης του Δ.Σ. δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει.O πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας, παρ’ ότι είχε ενημερωθεί από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ότι εάν «πέσει» η διοίκηση, θα μπλοκαριστούν τα 2 εκατ. ευρώ που είχαν μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς δεν θα υπήρχε κανένας έλεγχος που θα... πήγαιναν, δεν έκανε τίποτα. Αντιθέτως έβγαλε προς τα έξω ότι η ομάδα πάει για πτώχευση!!!Θυμίζουμε ότι με το ίδιο ποσό, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» τρέχει ακόμη την ΠΑΕ…Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας, παρ’ ότι γνώριζε ότι ένα ενδεχόμενο διοικητικό κενό, θα οδηγούσε τον Παναθηναϊκό στην ευρωπαϊκή τιμωρία, έτρεξε να παραιτηθεί, μετά τους Τζήμα, Χατζηνικολάου και Λουμίδη.
Τελικά στον Παναθηναϊκό κάποια πράγματα μοιάζουν τόσο πολύ «σκηνοθετημένα», που αντιλαμβάνεσαι τι παιχνίδια παίχτηκαν στην πλάτη της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα