Κ.Α.Ο.Δ. | Μάρκοβιτς: "Το πλάνο μας απαιτεί συγκέντρωση"

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ για την 25η αγωνιστική σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι επιθυμούν πάση θυσία τη νίκη. Ο προπονητής του ΚΑΟΔ αναφέρθηκε στο γεγονός πως η κρισιμότητα του αγώνα για τον Ηλυσιακό κάνει δύσκολο το παιχνίδι για την ομάδα του.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού για τον Ηλυσιακό το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση

στην έδρα μας και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό που ζητώ από τους παίκτες μου είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε κάνει για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ηλυσιακού. Θέλουμε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα με δύο καλές εμφανίσεις και να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά" τα όσα είπε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά των παικτών ο Στέλιος Ιωάννου δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι που η πίεση είναι στον αντίπαλο. Αυτό μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί μπούμεραγκ και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε την νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι μια καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι μας νίκησε στον πρώτο γύρο στην Δράμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα