Καταγγελία για ξυλοδαρμούς από τους Τιτάνες στον Βόλο (video)!

Καταγγελία για ξυλοδαρμούς, προπηλακισμούς και κλοπή υλικού έκανε η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη βδομάδα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μάλιστα, κατηγορούν τους διαιτητές που δε διέκοψαν το παιχνίδι οριστικά ενώ να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από αντίπαλο της ομάδας του Βόλου αφού είχαν προηγηθεί η Καλαμπάκα και ο Αλμυρός.

Το Σάββατο 11-2-2012 και ώρα 17:30 στο Ε.Α.Κ. του Βόλου και στα πλαίσια της

δέκατης τέταρτης αγωνιστικής της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ.

Ένας αγώνας που στιγματίστηκε από εκτεταμένα επεισόδια αποκλειστικά από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας προς τους αθλητές των ΤΙΤΑΝΩΝ. Στο γήπεδο δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ φίλαθλος των φιλοξενουμένων παρά μόνο η διοίκηση του συλλόγου που τους τοποθέτησε ο επικεφαλής της αστυνομίας εντός του αγωνιστικού χώρου και πιο μακριά από τον πάγκο της ομάδας τους. Οι αθλητές των ΤΙΤΑΝΩΝ δέχθηκαν άνευ προηγουμένου ξυλοδαρμό από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας καθώς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου 100 άτομα την ώρα που γινόταν ο αγώνας. Τον ξυλοδαρμό διαδέχτηκε η κλοπή όλου του αθλητικού υλικού της ομάδας (10 φόρμες, 8 μπλούζες που φοράνε οι αναπληρωματικοί, 2 μπουφάν, το πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο καθώς και η τσάντα του προπονητή). Ακολούθησε μεγάλη διακοπή του αγώνα (30 λεπτά) καθώς οι παίχτες των ΤΙΤΑΝΩΝ ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια της ομάδας τους και ο υπεύθυνος αστυνομικός, οι δύο διαιτητές και η κομισάριος του αγώνα (Μόρφη) δεν εγγυόταν για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών των ΤΙΤΑΝΩΝ την ώρα που υπήρχαν ήδη τρεις αθλητές τραυματίες (ο Αναγνωστόπουλος δέχτηκε γροθιά στο κεφάλι, ο Γκαντιάς χτυπήματα στο κορμί και σχίσιμο στο πόδι από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα και ο διαιτητής τον έκανε αλλαγή γιατί αιμορραγούσε και ο Βαϊδάκης που δέχτηκε δυνατή γροθιά από φίλαθλο των γηπεδούχων).

Οι συνοδοί καλούνταν να περιθάλψουν τους αθλητές τους (χωρίς φάρμακα αφού είχαν κλαπεί) και χωρίς γιατρό όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο φύλλο αγώνα ότι δεν υπήρχε στο γήπεδο. Οι παίχτες ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ από τους διαιτητές και τον υπεύθυνο μέτρων τάξης από πλευράς της αστυνομίας να μπουν στον αγωνιστικό χώρο παρόλο που ήταν ζαλισμένοι από τα χτυπήματα. Αυτό φάνηκε βέβαια αμέσως αφού το 12-23 έγινε μέσα σε πέντε λεπτά 27-25. Ποιος άραγε εκείνη την ώρα κοιτούσε να παίξει μπάσκετ;

Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν 6 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ προηγούνταν στο σκορ με 12-23 και ήταν η απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγώνα.

Θέτουμε σε εσάς τα παρακάτω ερωτήματα:
Γιατί οι δύο διαιτητές Γερακίνης-Αγορογιάννης δεν διέκοψαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον αγώνα τη στιγμή της διακοπής μετά από όλα τα γεγονότα που σας αναφέραμε παραπάνω; Το μόνο που τους απασχόλησε ήταν να φύγουν τρέχοντας και να κατευθυνθούν στα αποδυτήριά τους για να σωθούν από την εισβολή του κόσμου στο γήπεδο χωρίς να τους απασχολεί
Keywords
Τυχαία Θέματα