ΚΑΒΑΛΑ | Αλεξανδρής: "Θα κερδίσει όποιος το θέλει πιο πολύ"

Η Καβάλα φιλοξενείται την Κυριακή (31/3, 15:00, (ΕΤ1) από το Περιστέρι και θα παρουσιαστεί... αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της. Ο Γιάννης Δεμερτζής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση, ενώ ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος δήλωσε ότι νικητής της αναμέτρησης θα αναδειχθεί όποια ομάδα θέλει περισσότερο το ροζ
φύλλο.

"Όλοι έχουν καταλάβει στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι για μας το παιχνίδι με τον Περιστέρι. Είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, όμως νομίζω πως τα παιδιά έχουν καταλάβει το τι πρέπει να κάνουμε. Απαιτείται συγκέντρωση και υπομονή και στα 40 λεπτά. Το Περιστέρι και αυτό καίγεται για τη νίκη και θα έχει άγχος. Το παιχνίδι θα το κερδίσει όποια ομάδα το θέλει πιο πολύ", ήταν τα λόγια του νέου τεχνικού της Καβάλας.

Με τη σειρά του, ο Ντέιβιντ Ταϊρού ανέφερε: "Για μας αυτό το μάτς σημαίνει πάρα πολλά και το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να βάλουμε πάνω από τους εαυτούς μας είναι η ομάδα. Παίζοντας πρώτα για την ομάδα και μετά για μας, θα φτάσουμε στη νίκη. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, όμως θα ήμαστε εκεί γιατί έχουμε μία δουλειά να τελειώσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα