ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Να... αλώσει την Πόλη!

Με μοναδικό στόχο το διπλό που θα του επιτρέψει να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ θα παραταχθεί απόψε (29/3, 21:00, ΕΤ1) στην "Ulker Sports Arena" ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη 13η αγωνιστική του Top 16.

Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη -όπου πέρσι έγραψαν ιστορία με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας στον τελικό της Ευρωλίγκας που σήμανε την κατάκτηση του τροπαίου- με αποκλειστικό σκοπό να φτάσουν στη νίκη, καθώς το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση. Οι Τούρκοι έχουν αποκλειστεί, όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα διότι αντιμετωπίζουν τον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης και θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Γιώργο Πρίντεζη και Τζος Πάουελ, ωστόσο ερωτηματικό υπάρχει για τη συμμετοχή του Πέρο Άντιτς, ο οποίος πάντως συμπεριελήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός αυτής έμειναν οι οι τραυματίες Μάντζαρης, Μαυροειδής, αλλά και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Στην αντίπερα όχθη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Ντέιβιντ Άντερσεν. Όσον αφορά τον Ούρος Τρίπκοβιτς, θα δώσει κανονικά το παρών στην αποψινή αναμέτρηση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγα (Ισπανία), Εμίλιο Πισάρο Πέρες (Ισπανία), Μίλιγια Βογίνοβιτς (Σερβία).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Ε’ Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης 81-72

Αναντολού Εφές-Ουνικάχα Μάλαγα 64-70

Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός 60-82

Άλμπα Βερολίνου-Ζαλγκίρις Κάουνας, 29 Μαρτίου 19:00

ΣΤ’ Όμιλος

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπεσίκτας 101-58

Κίμκι-Κάχα Λαμποράλ, 29 Μαρτίου 17:30

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Ολυμπιακός, 29 Μαρτίου 21:00 (ΕΤ1)

Σιένα-Μπαρτσελόνα, 29 Μαρτίου 21:45

Keywords
Τυχαία Θέματα