ΚΑΒΑΛΑ | Χουγκάζ: "Πλούσιοι σε διάθεση και κίνητρο"

Ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Καβάλα είναι ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας του.

"Καλησπέρα κι από εμένα. Είναι η τρίτη μου θητεία στην Καβάλα. Είναι κατάλληλο το περιβάλλον για έναν προπονητή να δουλέψει και να κάνει ανταγωνιστική ομάδα. Χαίρομαι που με όλους τους προπονητές έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν, με πολλούς ως συμπαίκτες. Πολλοί, όταν κάναμε τις απεργίες

πριν από είκοσι χρόνια για να έρθουν τα χρυσά χρόνια του μπάσκετ, ήμασταν παίκτες. Ως Καβάλα κάναμε ανανέωση, ναι μεν στερούμαστε εμπειρίες, αλλά είμαστε πλούσιοι σε διάθεση και κίνητρο, που είναι και το πιο σημαντικό. Ο χρόνος είναι με το μέρος μας, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον", δήλωσε ο Κρις Χουγκάζ ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης:

"Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μερικές φορές αισθάνομαι σαν πάτερ φαμίλιας, γιατί με μ.ό. 23 τους χαλάω το μ.ό. και τον ανεβάζω αρκετά. Η ομάδα έχει ενθουσιασμό, ενέργεια κι όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία ενός νεανικού συνόλου. Πρέπει να εξαλείψουμε τα αρνητικά στοιχεία, όπως η έλλειψη συγκέντρωσης και εμπειρίες. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Έχουμε κεκτημένα από πέρυσι, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα