ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Να δείξουμε πως έχουμε χαρακτήρα"

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας, αλλά στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» υπάρχει έντονη η επιθυμία για την κατάκτηση τίτλων, όπως τόνισε ο προπονητής τους Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι υγεία σε όλους και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, που όπως φαίνεται είναι από την αρχή. Ο Ολυμπιακός απέδειξε πέρσι

πως έχει αξία και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός καλείται φέτος να δείξει πως έχει νοοτροπία και χαρακτήρα, μια και η ομάδα έμεινε ίδια και ενισχύθηκε κιόλας. Είχε απωθημένο, την κατάκτηση του ελληνικό πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας, αλλά έχει φύγει πλέον. Ωστόσο, υπάρχει έντονη η επιθυμία για την κατάκτηση τίτλων", ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ τονίζοντας πως "πλέον, ξεκινάει μια καινούρια χρονιά .Ο,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί, περισσότερο από πέρυσι. Βήμα βήμα και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε κάνει. Σήμερα είμαστε εδώ, αλλά δεν ξέρουμε καν εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι απαράδεκτο και υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο το άθλημα. Πώς είναι δυνατόν αυτό το άθλημα, με τις τόσες επιτυχίες, να μην ξέρει εάν θα ξεκινήσει. Δεν έχουμε καν μια μπασκετική εκπομπή. Δεν έχουμε πρόγραμμα. Ξεκινάει η Ευρωλίγκα και δεν έχουμε παίξει ούτε ένα ματς. Είναι αδιανόητο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, αυτοί που είναι πρέπει να βρουν λύση. Πιο κάτω δεν γίνεται να πάει το πρωτάθλημα, ας σταματήσουν να το υποβαθμίζουν. Ολόκληρο καλοκαίρι πέρασε, δώρο άδωρον να προσπαθούν τώρα να λύσουν τα προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα