ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Η επίσημη παρουσίαση του Κολοσσού!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/9) πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Rodos Park", η επίσημη παρουσίαση του νέου Κολοσσού και η αισιοδοξία δεν έλειπε από τα πρόσωπα παικτών, προπονητών και ιθυνόντων, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου!

Η εκδήλωση έγινε παρουσία, του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και αντιδημάρχου Ροδίων κ. Διακοσταματίου, της περιφερειακής συμβούλου κ. Ανδριάνας Μπαφίτη, της διοίκησης της ομάδας μας, του προπονητικού επιτελείου και φυσικά των αθλητών των "θαλασσί".

Οι δύο επίσημοι φορείς απηύθυναν χαιρετισμούς, ενώ τα δικά τους μηνύματα απέστειλαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας, που δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών» λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους. Στο «πάνελ» βρέθηκαν, ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μιχάλης Κόκκινος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χατζηλαζάρου, ο προπονητής Μηνάς Γκέκος και ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Καλαϊτζής.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ (πρόεδρος Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός): «Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου θέλω να ευχαριστήσω τους παρόντες, που μας έκαναν τιμή και ήρθαν στην επίσημη παρουσίαση της ομάδα μας. Αρχικά θέλω να αναφερθώ σ’ ένα σημαντικό θέμα. Όταν πήγαμε στο Δήμο να ζητήσουμε βοήθεια για να αγωνιστούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν έγινε τίποτα. Η ομάδα μας πέρσι τερμάτισε πίσω από τα δύο μεγαθήρια. Ο Κολοσσός είναι πρωταθλητής για μας και εξαιτίας όλων δεν έπαιξε στην Ευρώπη. Ο Κολοσσός θα μας διαφήμιζε και όσοι υποσχέθηκαν βοήθεια, δεν έκαναν τίποτα. Παλεύουμε εδώ και χρόνια να φτιάξουμε ένα σύγχρονο γήπεδο, χωρίς να τα καταφέρουμε.

Αρχίζουμε μία νέα χρονιά και ελπίζουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε πάλι ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, θα έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Το Βενετόκλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ενώ το κλειστό της Καλλιθέας έχει γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας. Αμφιβάλω αν θα τελειώσει και την επόμενη χρονιά. Μακάρι φυσικά να βγω ψεύτης. Πέρσι ο Κολοσσός έκανε το θαύμα. Τα θαύματα γίνονται μόνο μία φορά, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα το κάνουμε ξανά. Στην ομάδα μας έχουν έρθει πολλοί νέοι αθλητές και ένας εξαιρετικός προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Μπαφίτη και τον κ. Διακοσταματίου για την παρουσία τους. Που είναι όμως οι υπόλοιποι τοπικοί φορείς; Που είναι όλοι αυτοί; Με λυπεί η απουσία όλων τους. Ήρθαν μόνο δύο, οι υπόλοιποι είναι εξαφανισμένοι. Η ομάδα μας θα πάει καλά, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Πιστεύω ότ τα καμάρια μας, θα μας εκπροσωπήσουν και πάλι επάξια. Με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη του κόσμου, θεωρώ ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία. Θέλω επίσης να συγχαρώ όλη την περσινή ομάδα και φυσικά τον κόσμο, για το βραβείο ήθους, που κερδίσαμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τη σημερινή εποχή».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ (αντιπρόεδρος Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός): «Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Οι επιλογές που έγιναν από τον προπονητή και τη διοίκηση ήταν εξαιρετικές και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Αν και οι συνθήκες λόγω κρίσης σε ό

Keywords
Τυχαία Θέματα