ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | "Κλείνει" Τέιλορ Σμιθ ο Κολοσσός

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως είναι ο Κολοσσός, που "κλείνει" τον Τέιλορ Σμιθ.

Σύμφωνα με το "12soccer.gr", οι "θαλασσί" βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ (1,98μ.). Μάλιστα, ο μάνατζερ Χρήστος Λαζάρου προχώρησε ένα βήμα παραπάνω την υπόθεση, αφού έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ότι ο 22χρονος άσος θα βρίσκεται στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (25/4) για να υπογράψει με την ομάδα της Ρόδου.

Πέρσι ο Τέιλορ Σμιθ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Stephen F. Austin, έχοντας μέσο όρο 15,7 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 2,8 τάπες, ενώ ήταν ο κορυφαίος στα δίποντα σε όλο το NCAA, με ποσοστό ευστοχίας 69,2%! Πρόκειται για πολύ δυναμικό μπασκετμπολίστα, ο οποίος παρότι δεν είναι τρομερά ψηλός διαθέτει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, με πολύ καλό άλμα.

Τις τελευταίες ημέρες ο ρούκι από το Τέξας συμμετείχε στις προπονήσεις της Φουενλαμπράδα, ωστόσο η ισπανική ομάδα δεν του πρόσφερε συμβόλαιο και εκείνος αποχώρησε.

Taylor Smith @Tplusha is coming tonight in Greece to join @Kolossos_Rhodes. Leader of @SFA_Athletics, spent the preseason at @BFuenlabrada

— Christos Lazarou (@ChristosLazarou) September 25, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα