ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Κολοσσός και στο... στυλ!

Με αφορμή τη συνεργασία του Κολοσσού και του Roubeti Uomo, επίσημου προμηθευτή της ενδυμασίας του τεχνικού τιμ για την σεζόν 2012-13, οι "θαλασσί" επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο κατάστημα στην κέντρο της Ρόδου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη νέα φθινοπωρινή συλλογή και να κάνουν τις αγορές τους!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Θάνος Ρουμπέτης με την βοήθεια του προσωπικού, ξενάγησε τον προπονητή της ομάδας, Μηνά Γκέκο, τους άμεσους συνεργάτες του, Μιχάλη Κουταλιανό και Στάθη Νεραντζάκη, καθώς επίσης και τον γενικό διευθυντή των Ροδιτών, Γιώργο Γκοτζογιάννη, στους δύο ορόφους του καταστήματος και επέλεξαν από κοινού την επίσημη ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

"Η συνεργασία του καταστήματος Roubeti Uomo και της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σηματοδοτεί μια νέα εποχή: στο εξής το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας εντός και εκτός Ρόδου, θα φέρει τον αέρα της κομψότητας του φημισμένου καταστήματος Roubeti Uomo, που εδώ και 21 χρόνια ντύνει όλους εκείνους που με τον δικό τους τρόπο βρέθηκαν στην κορυφή της ποιότητας. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Θάνο Ρουμπέτη για τη φετινή συνεργασία του με την ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Κολοσσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα