ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Παίζει με Ρέθυμνο ο Χαρίσης

Στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά θα τεθεί ο Κώστας Χαρίσης ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ.

Ο Έλληνας σέντερ είχε μόλυνση στον αγώνα, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον ΑΓΟΡ, σε ένα ματς που είναι πολύ κομβικό για την κατάληψη της τρίτης θέσης από την ομάδα της Ρόδου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο το απόγευμα (17:00) η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» του Ρεθύμνου, κόντρα στον τοπικό Α.Γ.Ο.Ρ. Με νίκη η ομάδα μας θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, ωστόσο η αυριανή αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αφού πάντα τα παιχνίδια των δύο ομάδων είναι ντέρμπι. Στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά θα τεθεί κανονικά ο Κώστας Χαρίσης, ο οποίος για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε στην αναμέτρηση με το Μαρούσι. Ο έμπειρος σέντερ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που είχε στον αγκώνα του και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη, μέσω Αθηνών. Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει η αυριανή συνάντηση στο «Μ. Μερκούρη», η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στην αναμέτρηση του α’ γύρου, η ομάδα μας κέρδισε στην παράταση με σκορ 93-90 (κ.α. 73-73). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ορίστηκε για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 16:00 στο ''Βενετόκλειο''.

Keywords
Τυχαία Θέματα