A1 | Πρόβα τζενεράλε ενόψει... Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται σήμερα κόντρα σε Πανιώνιο και Περιστέρι αντίστοιχα και θέλουν να πάρουν τη νίκη χωρίς απώλειες, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά στα κρίσιμα ματς της ερχόμενης βδομάδας για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει

αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Έισι Λο, στον οποίο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρει το ρυθμό και τα πατήματά του και να μπορέσει να προσφέρει όσο μπορεί στις μάχες με τη Σιένα στην Ιταλία. Εκτός θα είναι ξανά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος όμως εδώ και 10 ημέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και η επιστροφή του στα παρκέ δεν θα αργήσει πολύ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης παλεύει με νύχια και με δόντια για να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στη βαθμολογία, ενώ για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα το επιθετικό τρανζίσιον των ερυθρόλευκων και την έφεσή τους στο επιθετικό ριμπάουντ και παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστούν τα όπλα των γηπεδούχων για να έχει τύχη ο Πανιώνιος για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ.

Στην αναμέτρηση του Περιστερίου, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με προβλήματα, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Τσαρτσαρής και Κυρίτσης που ταλαιπωρούνται από ίωση και θα προφυλαχθούν ενόψει των προημιτελικών με τη Μακάμπι. Ωστόσο, οι πράσινοι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, αφού η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα παραταχθεί με αρκετούς νεαρούς παίκτες και όπως ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για τη συνέχεια και να… κερδίσουν πράγματα από τον αγώνα με το τριφύλλι.

Τα δύο ματς σε ΣΕΦ και Περιστέρι θα διεξαχθούν σήμερα στις 16:00 και τις 19:00 αντίστοιχα, ενώ από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση στο Ρέθυμνο ανάμεσα σε ΑΓΟΡ και Κολοσσό, στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης, φιλοξενείται από το Μαρούσι στο άδειο για ακόμα μια φορά κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον προτελευταίο Ίκαρο Καλλιθέας.

Τέλος, το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με τον αγώνα στο Παλατάκι, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 16 Μαρτίου

ΚΓ Περιστερίου 19.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Παναγιώτου-Ταρενίδης Στ.-Νικολούλης (Σωτηριάδης)

ΣΕΦ 16.00 Ολυμπιακός-Πανιώνιος Μπήτης-Γεωργιάδης-Βαρδάλος (Κόκκορης)

Σάββατο 17 Μαρτίου

ΚΓ Μ.Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρ. Γκόντας-Καρακατσούνης-Πανταζής (Μαγκανάς)

ΚΓ Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Άρης Αφεντουλίδης-Μαγκλογιάννης-Παντελίδης (Ντίνος/Αγγελόπουλος)

ΔΓ Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Ίκαρος Κ. Τανατζής-Μάνος-Κατραχούρας (Καρούσης)

Κυριακή 18 Μαρτίου

ΚΓ ΠΑΟΚ 15.00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟ Δράμας Χριστοδούλου-Παπαπέτρου-Παφίλης (Δροσόπουλ

Keywords
Τυχαία Θέματα