ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Παρέμεινε στην Αθήνα ο Φραγκιάς

Χωρίς τον Βασίλη Φραγκιά θα ξεκινήσει σήμερα η προετοιμασία του Κολοσσού ενόψει της αναμέτρησης με τον Περιστέρι, καθώς ο 40χρονος τεχνικός ταλαιπωρείται από ίωση και γι' αυτό το λόγο παρέμεινε στην Αθήνα.

Οι Ροδίτες θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τον ΑΓΟΡ και κόντρα στο συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη να πάρουν ακόμα μια νίκη, με την οποία θα διατηρηθούν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι θα είναι και το τελευταίο που θα γίνει στο "Βενετόκλειο" για την κανονική περίοδο της Α1, καθώς μετά ακολουθούν τα πλέι όφ, με τη διοίκηση της ομάδας της Ρόδου να ζητάει τη στήριξη του κόσμου.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα φιλοξενήσει το προσεχές Σάββατο (16:00) το Περιστέρι, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στο πρωτάθλημα της Α1. Για την ομάδα μας η αναμέτρηση με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου αποτελεί παρελθόν και από σήμερα άπαντες βλέπουν το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο θα έρθει χωρίς άγχος στη Ρόδο.

Η προετοιμασία των «θαλασσί» θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα χωρίς τον… Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος ταλαιπωρείται με ίωση και παρέμεινε στην Αθήνα, από την οποία αναμένεται να επιστρέψει αύριο. Τη σημερινή προπόνηση θα κάνει ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας, Μιχάλης Κουταλιανός.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το απουσιολόγιο θα είναι «λευκό» στη σημερινή προπόνηση. Για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση του Σαββάτου, γιατί το επόμενο ραντεβού θα δοθεί στα πλέι-οφ. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα