Σχολείο της Κατερίνης στο κατεστραμμένο ΟΑΚΑ

Το κατεστραμμένο ΟΑΚΑ επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/3), μερικές ώρες μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή (18/3), στο ντέρμπι των «αιωνίων», Δημοτικό σχολείο της Κατερίνης.

Με την λύπη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μαθητές Δημοτικού σχολείου της Κατερίνης επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (19/3), την επόμενη του ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το Ολυμπιακό

Στάδιο της Αθήνας.

Οι μικροί μαθητές, ηλικίας περίπου 10-12 ετών, κοιτούσαν με απορία το κατεστραμμένο ΟΑΚΑ, ενώ αρκετοί εξ αυτών έκαναν σχετικές ερωτήσεις στους δασκάλους τους και στους γονείς τους, οι οποίοι τους συνόδευαν.

Η εκδρομή του σχολείου στην Αθήνα έγινε με σκοπό την επίσκεψη στην Ακρόπολη, ωστόσο στο περιθώριο αυτής το σχολείο επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. Η εκδρομή ήταν προγραμματισμένη από καιρό και κανείς από τους δασκάλους δεν μπορούσε να προβλέψει τα όσα έγιναν χθες, στο ντέρμπι.

Αλλωστε το ΟΑΚΑ παραμένει εκ των βασικών προορισμών των σχολείων της χώρας, μετά την ανακατασκευή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και η ευχή που οι υπεύθυνοι του Σταδίου εξέφρασαν στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές ήταν να μην βρεθεί ξανά το στάδιο στη σημερινή τραγική κατάσταση...

Keywords
Τυχαία Θέματα