Κορωνιός: "Η σκληρή δουλειά φέρνει τα θετικά αποτελέσματα"

Ο Αίολος/Ταύρος 2006 πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΚΑΟ Μελισσίων επιβεβαιώνοντας το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο πολύπειρος όμως και ένας εκ των ηγετών της ομάδας, Νίκος Κορωνιός δεν πιστεύει πως υπάρχει μυστικό της επιτυχίας, παρά μόνο η σκληρή δουλειά.

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην ομάδα και αυτό είναι που μας φέρνει τα θετικά αποτελέσματα στο παρκέ", δήλωσε στο superbasket.gr και συμπλήρωσε:

"Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα

τον αντίπαλο, παίζουμε για τη νίκη. Στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά κι εμείς οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι προσπαθούμε να τους δώσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Στον Αίολο είμαστε σαν μια οικογένεια. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη και ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω αν γι'αυτό ευθύνεται ο προπονητής ή εμείς οι ίδιοι. Μάλλον είναι και τα δύο μαζί. Εμείς θέλουμε πάνω απ' όλα να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ".

Για τους στόχους της ομάδας του, ο 30χρονος γκαρντ, είπε:

"Εμείς μπαίνουμε στο παρκέ για να παίξουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να θέσουμε ψηλούς στόχους. Βέβαια δεν θα λέγαμε όχι σε κάτι καλό αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Τέλος, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα... γονίδια που έχει κληρονομήσει.

"Φυσικά και με συμβούλευε, αλλά όταν ήμουν μικρότερος. Τώρα πια έχουμε μεγαλώσει", είπε για τον θείο του Άγγελο Κορωνιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα