ΚΥΠΕΛΛΟ | Παπαθεοδώρου: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Η Νέα Κηφισιά πήρε σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας με 77-73 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα.

Μετά την ιστορική πρόκριση που πήρε η Νέα Κηφισιά απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον "NovaΣπορ FM 94.6" για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς, αλλά και τον αγώνα με τον Αρη.

"Το ευχαριστηθήκαμε

το παιχνίδι. Γέμισε το γήπεδό μας, παίξαμε με μία ομάδα της Α1 που έχει πέντε ξένους και είχαμε πολύ καλή διάθεση. Είναι μεγαλύτερο το κίνητρο απέναντι σε μία ομάδα της Α1 για όλους. Δεν χρειάστηκε κάποια ιδιαίτερη ψυχολογική ντόπα για να παίξουν οι παίκτες μου σε αυτό το ματς, ήταν από μόνο του πολύ μεγάλο κίνητρο", τόνισε και πρόσθεσε: "Ο Καράμπουλας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. Μας βοήθησε πολύ επιθετικά. Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνά μας, όπου είχαμε ενθουσιασμό και θέληση. Περιορίσαμε την επιθετική λειτουργία του Απόλλωνα, βγήκαν εκτός ρυθμού κι έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Κάποια στιγμή στο δεύτερο μέρος γύρισε το παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Το μομέντουμ έδειχνε πως θα κερδίσει ο Απόλλωνας, αλλά χάρη και πάλι στην άμυνά μας γυρίσαμε το παιχνίδι".

Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα της Α2 είναι ο Άρης, το ερχόμενο Σάββατο: "Για όλη την περιοχή και την τοπική κοινωνία, και μόνο που θα έρθει μία τέτοια ομάδα να παίξει με μας, είναι μεγάλο γεγονός. Το ζητούμενο είναι να μη χάσουμε τον έλεγχο και την αυτοσυγκέντρωσή μας. Θέλουμε να παίξουμε με την ίδια διάθεση και να το ευχαριστηθούμε. Στόχος μας δεν είναι το Κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς αν στόχος της Νέας Κηφισιάς είναι η άνοδος στην Α1, απάντησε: «Ο στόχος που έχει τεθεί από τη διοίκηση είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η διοίκηση είναι συνεπέστατη, υπάρχει ηρεμία, χαρά γι’ αυτό που κάνουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με την εικόνα της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα