ΚΥΠΕΛΛΟ | Τσαγκρώνης: "Να γίνει ο Τελικός χωρίς παρατράγουδα"

Η μάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει (ο τελικός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 10/03) και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τόνισε ότι πρέπει να κρατηθούν από όλους χαμηλά οι τόνοι, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Τσαγκρώνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94.6".


Για

τον τελικό του Κυπέλλου (10/3):

"Γίνεται μία προσπάθεια και θα πρέπει να έχουμε τη συμβολή των ομάδων για την ομαλή λειτουργία της. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι οξύτητες. Ελπίζω να τηρηθεί το πρόγραμμα που έχουμε συμφωνήσει όλοι. Απλά θα ήθελα να πω στον κόσμο που θα πάει, πως θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. Να έχουν μαζί τους το εισιτήριο και την ταυτότητά τους. Θα υπάρχει κατάσταση αν είναι κάποιος εγγεγραμμένος και όλα αυτά γίνονται για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια του αγώνα. Θα πρέπει να μειώσουμε τις πιθανότητες να έχουμε γνωστούς άγνωστους".

Για το αν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα ένα αντίστοιχο Final 8 στο Κύπελλο, με φιλάθλους όλων των ομάδων, όπως στην Ισπανία: "Αυτή τη στιγμή η χώρα περνάει μία κρίση. Ο αθλητισμός δεν γεννά βία, αλλά το αντίθετο. Η σύναξη πολλών ανθρώπων στις διαδικασίες, οι οπαδικές εφημερίδες και τα οπαδικά ραδιόφωνα, έχουν δημιουργήσει όλες αυτές τις καταστάσεις. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε. Μακάρι να γίνει ένας τελικός φέτος όπως και πέρυσι, με λίγα παρατράγουδα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε το πώς θα γίνει ο τελικός. Η βία είναι πέρα από τον αθλητισμό. Δεν μπορεί να γεννά βία".

Για το αν υπάρχει κάποιο παράπονο από τις δύο ομάδες: "Όταν κάναμε την τελευταία σύσκεψη στην αστυνομία, όλα πήγαν καλά. Πιστεύω πως θα τηρηθούν όσα είπαμε και ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα