ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Ο Πατ Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης!"

Παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν, η Μακάμπι -σύμφωνα με δημοσιεύματα απ' το Ισραήλ- έχει ήδη αρχίσει να ρίχνει "κλεφτές" ματιές σε υποψήφιους μεταγραφικούς της στόχους εν όψει της νέας χρονιάς και μέσα σ' αυτούς περιλαμβάνεται και ο Πατ Καλάθης, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ομογενή Ελληνα φόργουορντ!

Επειτα το ματς της "ομάδας του λαού" με την Μακάμπι Χάιφα, στην οποία αγωνίζεται ο Πατ Καλάθης, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ έπλεξε το εγκώμιο του άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού,

του Κολοσσού και του Αμαρουσίου, φανερώνοντας ξεκάθαρα ότι... του αρέσει!

"Ο Πατ Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης. Το έχω παρακολουθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, ωστόσο ήταν δύσκολο να βρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω να τον αφήσει η Μακάμπι Χάιφα να φύγει έτσι εύκολα. Γενικά κάνει μία καλή σεζόν, μπορεί να μην είναι σταθερός, αλλά έχει πραγματοποιήσει πολύ καλά παιχνίδια", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφερόμενος στον Πατ Καλάθη.

Από την πλευρά του, ο Καλάθης δήλωσε: "Τώρα, δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη σεζόν, αλλά την τωρινή, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα