ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Μπλατ: "Το μυαλό μπορεί να κερδίσει την κούραση"

Την κούραση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να ξεπεράσει η Μακάμπι σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ που περιμένει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με σοβαρότητα.

"Και οι δύο ομάδες έχουμε προκριθεί στα πλέι οφς, έτσι σίγουρα είμαστε οι καλύτερες ομάδες του γκρουπ και ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε, αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, καθώς έχουμε παίξει διαδοχικά παιχνίδια και η ομάδα είναι κουρασμένη.

Τρία παιχνίδια σε τέσσερις μέρες είναι δύσκολη αποστολή, αλλά κοιτάμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Κάποιες φορές το μυαλό και η καρδιά κερδίζουν την κούραση", δήλωσε ο τεχνικός της Μακάμπι.

Ο Λιόρ Ελιγιάχου, είπε με την σειρά του:

"Είναι μια περίεργο να ταξιδεύεις στην Βαρκελώνη για να παίξεις ένα παιχνίδι με καθαρά τυπικό χαρακτήρα. Μια αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είναι κάτι για το οποίο ανυπομονείς ολόκληρο το χρόνο αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία. Είμαι όμως χαρούμενος που έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να συνεχίσουμε θετικά. Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφς, τον Παναθηναϊκό ή την Ούνιξ, αλλά θα είναι σίγουρα δύσκολο καθώς θα έχουμε μειονέκτημα έδρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα