Με οκτώ νεάνιδες ο Αθηναϊκός κόντρα στη ΦΕΑ

Με οκτώ νεάνιδες στην αποστολή θα αγωνιστεί αύριο ο Aθηναϊκός κόντρα στην ΦΕΑ, στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 18η αγωνιστική.

"Σεβόμενος την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η αντίπαλός του ο SONY Αθηναϊκός θα κατέβει στην αυριανή (24/02, 19.45) αναμέτρηση με την ΦΕΑ στην Νέα

Φιλαδέλφεια με οκτώ νεανίδες. Μάλιστα, στον πάγκο της ομάδας του Βύρωνα δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Ζευγώλης, αλλά ο κόουτς των νεανίδων Θανάσης Αδαμόπουλος", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Οι τέσσερις γυναίκες που θα συμπληρώσουν την 12άδα είναι οι Λολίτα Λύμουρα, Εφη Βλάχου, Βάσω Τρέμκατζη και Δανάη Καμμένου.

Σχετικά με την αναμέτρηση, ο τεχνικός του Αθηναϊκού, δήλωσε:

"Με λυπεί που μια ομάδα σαν την ΦΕΑ με δυνατό ρόστερ, το επόμενο πιο δυνατό μετά από τον Αθηναϊκό, με διεθνείς παίκτριες έφτασε σε αυτό το σημείο. Με στενοχωρεί και με προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Όλοι θέλουμε να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Ελπίζω η ΦΕΑ, η οποία υπενθυμίζω πέρυσι είχε τερματίσει δεύτερη να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Είναι κρίμα. Είναι πολύ στενάχωρο το σκηνικό του αυριανού αγώνα, αλλά δυστυχώς πρέπει να μπούμε σε αυτή τη λογική".

Keywords
Τυχαία Θέματα