Με Παναγιώτη Γιαννάκη η κοπή πίτας του Ιωνικού Νικαίας

Την παράσταση όμως έκλεψε η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη, του μεγαλύτερου αθλητή που πέρασε από το σύλλογο της Νίκαιας.

Tην τελετή τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού, τοπικοί παράγοντες, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ΓΓ του ΠΣΑΚ Κ. Αλεξανδρίδη και του ΓΓ του ΣΕΠΚ Θ. Μπολάτογλου, κλπ.

Ο

λόγος δόθηκε στον Π. Γιαννάκη ο οποίος πολύ συνοπτικά μίλησε για τη σημασία και το ρόλο της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της συνέπειας σε όποιον τομέα ασχολείται ο άνθρωπος και πόσο μάλλον στον αθλητισμό.

Ακολούθησε μία σύντομη ανασκόπηση από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Τ. Αριστειδόπουλο των πεπραγμένων σε όλα τα τμήματα και η καθιερωμένη βράβευση από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, των αθλητών του που διέπρεψαν εκπαιδευτικά και πέτυχαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι, η φετινή εκδήλωση περιελάμβανε και τη βράβευση των χορηγών του τμήματος, για τη φετινή τους σημαντική συνεισφορά. Τη βράβευση έκανε το μέλος του συλλόγου Θάνος Πάλλης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την συμβολή τους οι επιχειρήσεις ΕΤΕΚΑ, Metropolitan Ηospital, ΗΛΙΟΦΑΝ – Αγγελόπουλος, SCANIA, ΚΤΕΟ-Αuto Vision, HABIT, Simply Burgers Κορυδαλλού, Γερμανος Νίκαιας, Φροντιστήρια Ορόσημο, Κομμωτήριο Φ. Μαστροκώστας, Ζαχαροπλαστείο Τολης, Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Δασκαλακης,, X-TREME Stores, Μεταφορές – Μετακομίσεις Λυμπερης, ASP Metal, Έκθεση αυτοκινήτων Γ. Ζωγραφακης, Ευρωπαϊκη Πίστη, Πρατήριο Καυσίμων BP Γ. Λαμπράκη & Ελλησπόντου, Ανελκυστήρες Μαυριδης, Μ. Βαμβακίδης (ING Greece), Εκτυπώσεις Υφασμάτων – Κομήνος, Dream City, Agora music caf

Keywords
Τυχαία Θέματα