Μοίρασαν δώρα και... χαμόγελα

Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου και οι δάσκαλοι. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο τεχνικός του συλλόγου και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά γενικότερα για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ, τονίζοντας ότι πρέπει να κοιτάνε πρώτα τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται και παράλληλα να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν. Στη συνέχεια οι νεαροί μαθητές διατύπωσαν τις ερωτήσεις τους και στο τέλος πήραν αυτόγραφα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε

σε όλους το δώρο που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά και ήταν ένα κολάζ με το χάρτη του Νομού Δράμας, το οποίο περιείχε το σήμα του ΚΑΟΔ στη μέση, ενώ σαν επικεφαλίδα έγραφε, "ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ". Αυτό το παρέδωσαν στην αντιπροσωπεία του της ομάδας μαζί με ένα ημερολόγιο του σχολείου.

Πριν την αποχώρησή τους, οι παίκτες και ο προπονητής δώρισαν στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσαν όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ, με πρώτο αυτόν της Κυριακής 12/02/2012 κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι επισκέψεις του ΚΑΟΔ στα πλαίσια της δράσης "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ" θα συνεχιστούν με στόχο να έρθουν κοντά στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, αλλά και το επίσης σημαντικό να δημιουργηθούν νέοι φίλαθλοι, κάτι που τόσο ανάγκη έχει ο αθλητισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα