ΝΟΤΟΣ | Νίκη Αμαρουσίου: «Αντίο» σε τρεις, θέλει Παβλίσεβιτς

Παρελθόν από τη Νίκη Αμαρουσίου αποτελούν ο Γιάννης Γαπκιάδης, ο Παντελής Κακκαβάς και ο Γιάννης Οτουντζίδης, με την ομάδα των βορείων προαστίων, όμως, να έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Μίλος Παβλίσεβιτς.


Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοίνωσε το «διαζύγιο» της με τους τρεις παίκτες, τους οποίους δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που τις προσέφεραν και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Αυτή, όμως, είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς ο σχεδιασμός της Νίκης Αμαρουσίου για τη νέα

σεζόν ξεκίνησε και θέση σε αυτόν έχει ο Μίλος Παβλίσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρό της. Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με το Ηράκλειο στην Α1 ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ικάρων Σερρών, Παλαιού Φαλήρου, Ηλυσιακού, Σπόρτιγκ και Δούκα.

Η ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου αναφέρει:

«Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν μόλις ξεκίνησε, με την Νίκη Αμαρουσίου να ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας με τους Γιάννη Γαπκιάδη, Παντελή Κακκαβά και Γιάννη Οτουντζίδη, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Παράλληλα, ευχόμαστε στους αθλητές κάθε δυνατή διάκριση από εδώ και στο εξής σε προσωπικό/επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικότερα λοιπόν, ως απολογισμό, ο Γαπκιάδης αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους μ.ό. και 95 συνολικά τρίποντα. Τις ίδιες σεζόν έπαιξε και ο Παντελής Κακκαβάς, όντας ο εγκέφαλος της ομάδας στο παρκέ, με 5 ασίστ, 8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μ.ό. Ο Οτουντζίδης δε, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της περιόδου 2012-2013 και έδωσε σημαντικές βοήθειες στην προσπάθεια της ομάδας μας, έχοντας 7 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μ.ό».

Keywords
Τυχαία Θέματα