ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Λιανός: «Θα κάνω μήνυση στον υπεύθυνο των ΜΑΤ»

Ο Ηλίας Λιανός... άστραψε και βρόντηξε μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Αρη και το θλιβερό... τρίτο ημίχρονο που ακολούθησε την αναμέτρηση των ομάδων.

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο από την... κόντρα τoυ Γώργου Τσιάρα και του Μάριου Μπατή και οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να σπρώχνουν την φυσούνα. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου προσπάθησε να μεσολαβήσει και να προστατεύσει την αποστολή του Αρη, αλλά όπως κατήγγειλε... ψεκάστηκε με σπρέι πιπεριού από τις αστυνομικές δυνάμεις, με τις οποίες συγκρούστηκαν και οπαδοί του Πανιωνίου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα επεισόδια δεν

γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Πανιώνιος δεν θα γλυτώσει την τιμωρία.

«Ήμουν στη φυσούνα για να μην συμβεί το παραμικρό και να προστατεύσω την ομάδα του Άρη. Έφτασα σε σημείο να φάω στο πρόσωπο και στα χέρια σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί φωστήρες έβαλαν μέσα τα ΜΑΤ χωρίς λόγο. Το ζήσαμε και πέρσι με τον Διαμαντίδη και θέλω να πω πως οι παίκτες πρέπει να ελέγχουν τα νεύρα τους. Σίγουρα και από εμάς κάποιοι δεν αντέδρασαν καλά. Θα κάνω μήνυση στον υπεύθυνο των ΜΑΤ και θα πάρω τηλέφωνο τον συμμαθητή του τον Δένδια για να του εξηγήσω τι συμβαίνει», δήλωσε ο Ηλίας Λιανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα