ΝΟΤΟΣ | Παπάγος: Το "τιμόνι" στον Παγίδα!

Επιστροφή σε γνώριμα "λημέρια" για τον Δημήτρη Παγίδα, στον οποίο ο Παπάγος εμπιστεύτηκε τα "κλειδιά" για την επόμενη σεζόν, με τους "Στρατηγούς" να ανακοινώνουν και επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Η ανακοίνωση του Παπάγου αναφέρει:

"Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Παγίδα στη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας μπάσκετ.

Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί μέλος της οικογένειας του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ από το 1977 μέχρι το 1993 τιμούσε τη φανέλα της ομάδας ενώ αργότερα έκανε

τα πρώτα προπονητικά του βήματα στα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου μας. Ο Δημήτρης Παγίδας (έχει αγωνιστεί από την Γ ΕΣΚΑ έως και την Α1 με τον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ) έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες.

Η πρόσληψη του Δημήτρη Παγίδα στον πάγκο των "Στρατηγών" αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο και το Δ.Σ της ομάδας του εύχεται καλή επιτυχία".

Ο κόουτς Παγίδας, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παπάγου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την ομάδα που αγαπώ. Περίμενα πως και πως μια συνεργασία με τον Παπάγο. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για τους στόχους της επόμενης σεζόν αφού το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη, αλλά σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει η ομάδα όσα αξίζει. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους από τη διοίκηση για τους οποίους γνωρίζω την αγάπη τους για τον Παπάγο και τους υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες. Ελπίζω να προσφέρω με την εμπειρία μου στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά και στην αγωνιστικότητα της ομάδας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα