ΝΟΤΟΣ | Πεντέλη: «Φωνάζει ο κλέφτης…»

Η Πεντέλη δεν άφησε αναπάντητα τα παράπονα της Νίκης Αμαρουσίου για την διαιτησία της μεταξύ τους αναμέτρηση (8/12) και μέσω του προέδρου της, Νίκου Χαρτοματσίδη, έδωσε παρέθεσε την δική της οπτική.


«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Οι παρατρεχάμενοι έμμισθοι της ΝΙΚΗΣ, προφανώς για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους, συνέταξαν βιαστικά ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία που τους διατήρησε στο παιχνίδι με τα χοντροκομμένα σφυρίγματα και την ανοχή της, και ήταν αυτή που έκανε στο 2ο ημίχρονο ντέρμπυ ένα παιχνίδι, που με κανονικές συνθήκες θα έληγε με +15 τουλάχιστον

για την ΠΕΝΤΕΛΗ. Εμείς κύριοι δεν έχουμε ούτε τεχνικό σύμβουλο, ούτε γραφείο Τύπου και δεν προσπαθούμε λάθη δικά μας να τα φορτώσουμε αλλού, ούτε να μειώσουμε την αξία του αντιπάλου. Αν σας ενδιαφέρει, φρικτά παράπονα για τη διαιτησία έχουμε σε 6 από τους 8 αγώνες που παίξαμε και μέσα σε αυτούς είναι και οι αγώνες που κερδίσαμε.

Λοιπόν κύριοι και σήμερα παράπονα από τη διαιτησία έχουμε εμείς, για λάθη που λόγω της μονομερούς επανάληψης, δεν δεχόμαστε ότι δεν ήταν εσκεμμένα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι αφήστε τα περί κατς και καράτε. Υποτιμήσατε μια ομάδα καλύτερη από εσάς, ήσασταν αδιάβαστοι απέναντι σε ένα προπονητή που ήξερε τα πάντα για εσάς», σχολίασε ο Νίκος Χαρτοματσίδης στην επίσημη ιστοσελίδας της Πεντέλης στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα